За йога

ЙОГА е най-бързият и сигурен път към живота, за който мечтаете!

йога е път......

йога е път и радост

Той води точно натам, накъдето вие сте се запътили. Той няма начало и край, няма вярна и грешна посока. Според нуждите ви, според желанията и предпочитанията ви, той ще ви отведе точно там, където имате нужда да сте.

През този път вие ще откривате нови хоризонти, нови възможности, ще разширявате своето съзнание и перспективи. Във всеки един аспект.

Ще се радвате на сила и жизненост, добро настроение и крепко здраве. Ще забалежите, че всичко в живота ви се случва по-лесно и приятно, а желанията спонтанно се изпълняват...

Ще се научите, ще си припомните да бъдете щастливи, удовлетворени.

Ще се промените вие, ще се промени живота ви.

Ще бъдете очаровани.

И независимо дали търсите духовно израстване или материално благополучие; или средство за справяне със стреса, подобряване на здравето, или на фигурата,

дали се чувствате объркани от заобикалящия ни бърз свят, или търсите отговори на вечните въпроси за любовта и щастието; или просто търсите нови приятели, развлечение, хоби........

ЙОГА ще Ви даде отговора, от който имате нужда.

 

йога е пътешествие към самите вас
йога е път към съзнателен живот
ЙОГА е древна наука. Но тя може качествено да промени нашия модерен живот.

ЙОГА СТУДИО АЯЛИ е вашата връзка с вековната мъдрост.

Ние се срещаме по пътя Ви в отговор на Вашия съзнателен стремеж към по-добър живот и щастие.

"Йога в 4 стъпки"

е проект на йога студио АЯЛИ, с който ще извлечете максимална полза от своята йога практика, и ще постигнете по-добро здраве, повече жизненост, повече успехи, по-голяма удовлетвореност в 4 лесни, систематични стъпки:

1. правилни физически упражения (асани)

2. правилно дишане (пранаяма)

3. правилна релаксация, медитация, пре-програмиране

4. личен контакт, съвети, помощ и напътствия от опитен ръководител.

 

йога е здраве

ЙОГА

има много различни аспекти, които помагат според нуждите и целите на този, който я практикува.
Всеки има определени, вътрешни идеали за това какъв трябва да е животът. Йога ни помага да постигнем тези идеали.

 

йога е вдъхновение

ЙОГА

е СЪСТОЯНИЕ, в което елементите и силите, които изграждат вашия биологичен организъм, са в хармонично взаимодействие с елементите и силите на космоса.
Установени в това състояние Вие ще се чувствате по-добре физически, емоционално, психически и духовно.

 

йога е за цял живот

ЙОГА

 е ПРОГРАМА, която ще пробуди радостта и ентусиазма в живота ви. Това е практическа система за разгръщане на човешкия потенциал.

 

 

ЙОГА е пътят, който води човека към опознаване на себе си. Тя му помага да направи тялото си здраво и силно и да го освободи от всякакви токсини и ненужни вещества, които смущават функционирането му. Тя го води обратно към неговия собствен център и му помага да открие себе си...

                                            Свами Сатянанда Сарасвати


 

асани йога студио АЯЛИ, Ямбол

АСАНИТЕ повишават гъвкавостта, подобряват равновесието, засилват мускулите и успокояват ума. А когато съчетаем гъвкавост, равновесие, сила и вътрешен мир, ще можем да преодолеем всяко препятствие.

прочетете още...

 

увеличава виталната енергия в тялото, повишава капацитета на дишане, подобрява жизнените функции на целия организъм и води до балансиране на нервната система и подобряване работата на мозъка.

прочетете още...

релаксация, йога студио АЯЛИ, Ямболосъзнато и целенасочено освобождаване от напрежението едновременно на ума и тялото с цел отпускане и презареждане.

прочете още...

йога нидра, йога студио АЯЛИ, Ямбол

ЙОГА НИДРА, или йогийски сън: тялото спи, а умът релаксира на границата между съня и бодърстването, произвеждайки АЛФА вълни, вълните на щастието.

прочетете още...

мантри, йога студио АЯЛИ, Ямбол

МАНТРИТЕ са звукови вибрация, използвана за освобождаване на съзнанието, пробуждане на чакрите и хармонизиране на цялата личност. Това е мистична енергия, изразена в звукова форма.

прочетете още...

мудри, йога студио АЯЛИ, Ямбол

Йога с пръстите на ръцете: лечебен, успокояващ, балансиращ ефект върху тялото. Мудрите канализират енергията и я насочват към различните енергийни центрове (чакри), създавайки определена настройка на съзнанието.

прочетете още...

 
медитация, йога студио АЯЛИ, Ямбол

МЕДИТАЦИЯ - дълбока релаксация на тялото и духа, справяне с ежедневния стрес, дълбока връзка с истинското АЗ, възстановяване и поддържане на вътрешния мир и хармония.

прочетете още...

 

МАНДАЛИ

мандали, йога студио АЯЛИ, Ямбол

.


Изгодни оферти за дрехи

ЙОГА е най-бързият и сигурен път към живота, за който мечтаете!