ВЪВ ФОРМА ЗА МОРЕТО - ЕКСПРЕСНО!

  • 28/06/2016 15:38
  • 0
част I: Стегнато дупе, стройни бедра Прецакайте целулита с тези 4-минутни упражнения.

Преминахме през вълната „Да отслабнем за Коледа“, участвахме в „Да отслабнем за лятото“, и ето сега, лятната почивка чука на вратата ни. Гледаме календара, броим дните до отпътуването, мерим банските си костюми и плажните рокли. И ни се иска да изглеждаме още по-добре…….Така че обявявам новото предизвикателство „Да влезем във форма за морето. ЕКСПРЕСНО!“

 

Следните няколко упражнения ще ви помогнат много бързо да стегнете дупето и краката си и видимо да намалите целулита. Правете ги всеки ден, или през ден, и наистина ще останете очаровани от ефекта! Отнемат само 10-тина минути, така че лесно ще ги вместите и в най-натоварената дневна програма. Заслужава си на 100%!

  1. Застанете на колене и длани, а после повдигнете седалището нагоре и назад, и направете така, че тялото ви да изглежда като остра буква Л. За практикуващите йога, това е позата Гледащо назад куче (Adho Mukha Svanasana).

    Протегнете нагоре десния крак.

  2. Свийте десния си крак, така че коляното да застане до другото, и отново протегнете високо нагоре. Ето така:

Направете 2 серии от по 8 повторения (ако в началото това е твърде много, намалете бройката, скоро ще успеете и повече).

    1. Стъпете с крака напред, чак до ръцете и отпуснете тялото над крака доколкото ви е възможно за около 30-40 секунди– целта е да разтегнете и успокоите мускулите, за които работите – тези на седалището и задната част на крака. Ето така:

    2. Направете нова серия повдигания и спускания на същия крак, а след това – ново разтягане.
    3. Повторете и с левия крак също 2 серии с разтягане след всяка.

    Това отне 4 минути – току що го засякох и чувствам невероятен тонус по бедрата си :-).

    В следващите дни очаквайте още упражнения за по-добър силует, така че да запълня ползотворно 10-те минути гимнастика, които споменах в началото. За да не пропуснете нещо, абонирайте се за нашия БЕЗПЛАТЕН бюлетин.

    Ето няколко уточнения за всеки случай:

    1. Възможно е броят повторения, които съм посочила, да е твърде много за вас в началото. Направете толкова, колкото можете, + едно. С течение на времето увеличете бройката.
    2. Ако изходната позиция ви затруднява, застанете на колене и длани, или колене и лакти (колянна опора) и направете упражнението от това положение. Ето така:

    Няколко допълнителни съвета:

    1. Намалете / ограничете / премахнете сладкото, мазното, соленото. Знам че е трудно!
    2. Не прекалявайте и с плодовете. Една порция плодове е 10-тина череши, 3 кайсии, 1 праскова, не по една купа. Наблегнете на зеленчуците.
    3. Пийте повече вода. Намалете кафето или го заменете със ЗЕЛЕН ЧАЙ.
    4. Сутрин на гладно изпивайте 1-2 чаши топла вода с лимон.
    5. Вечеряйте по-рано и по-леко. Отпуснете си повече удоволствие на обяд, ако е нужно, но на вечеря бъдете по-стриктни.
    6. Приятна разходка след вечерята е много приятна

    И още няколко съвета (Малко реклама (хихих), но, повярвайте ми, продуктите са мноооого добри!):

    Ако искате да увеличите и ускорите ефекта, горещо ви препоръчвам да пиете 1-2 чаши ЗЕЛЕНО КАФЕ на ден или по 2 таблетки на ден АФРИКАНСКО МАНГО.

    Те способстват за изгаряне на вътрешните мазнини, разтваряне на натрупаните мастни депа, подобряване на метаболизма, по-добро клетъчно хранене на организма и намаляване на апетита към нездравословни храни. И зеленото кафе, и африканското манго са изключително силни антиоксиданти, така че ще подобрят общото ви здравословно състояние и ще ви дадат приятен тонус в летните жеги.

    И двата продукта са 100% натурални, с изпитани и доказани качества, произведени от изключително реномиран и утвърден на световния пазар за био и натурални продукти, произоводител.

    За по-бързото и красиво оформяне на тялото, могат да са ви от голяма полза и ето този КРЕМ ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ – също 100% натурален и веган.

    Използвайте код ЛЯТО , за да получите 10% отстъпка от цената им. Възползвайте се!

     В следващите дни очаквайте още съвети и идеи за упражнения за бързо влизане във форма.

    Абонирайте се за нашия безплатен БЮЛЕТИН, за да не пропуснете нещо интересно!


    Изгодни оферти за дрехи

    ЙОГА е най-бързият и сигурен път към живота, за който мечтаете!