Изгодни оферти за дрехи

За нас

йога студио АЯЛИ, Ямбол

йога студио АЯЛИ

пространство, заредено с добра енергия, спокойствие и топлина.

 

Това е място, където да спрете забързания си ритъм и да се погрижите за себе си. Място за среща със самите вас, за почивка и зареждане. Място, където да подобрите здравето си, да възстановите хармонията в себе си и да увеличите радостта в живота си.

 

Йога студио АЯЛИ е иденственото лицензирано йога студио в Ямбол:

  • член на Българската федерация по йога,
  • регистрирано в официалния регистър на Министерство на младежта и спорта
  • регистрирано в регистъра на ЮЛНЦ на Министерство на правосъдието

В екипа ни работят само обучени и сертифицирани йога-преподаватели, изпълнени със страст към йога, любов към живота и увереност, че могат да ви помогнат да бъдете по-щастливи.

 

"Йога в 4 стъпки"

е проект на йога студио АЯЛИ, с който ще извлечете максимална полза от своята йога практика, и ще постигнете по-добро здраве, повече жизненост, повече успехи, по-голяма удовлетвореност в 4 лесни, систематични стъпки:

1. правилни физически упражения (асани)

2. правилно дишане (пранаяма)

3. правилна релаксация, медитация, пре-програмиране

4. личен контакт, съвети, помощ и напътствия от опитен ръководител.

прочетете още...

 

НАШИЯТ ЕКИП:

САМО ОБУЧЕНИ И СЕРТИФИЦИРАНИ ЙОГА-ПРЕПОДАВАТЕЛИ,

ИЗПЪЛНЕНИ СЪС СТРАСТ КЪМ ЙОГА, ЛЮБОВ КЪМ ЖИВОТА И УВЕРЕНОСТ, ЧЕ МОГАТ ДА ВИ ПОМОГНАТ ДА БЪДЕТЕ ПО-ЩАСТЛИВИ

 създател на йога студио АЯЛИ

Здравейте!

Добре дошли на сайта на йога студио АЯЛИ! Ще се радвам да съм ви полезна!

 

За мен йога е начин да бъдем успешни в ежедневито си - уравновесени, магнетични, спокойни, уверени. Йога ни помага да съхраним младостта и жизнеността си, да бъдем изпълнени с вдъхновение и радост, да се "презаредим" и да подобрим здравето си. Чрез курсовете, които водя, помагам на хората да живеят щастливо.

Създадох йога студио АЯЛИ през 2007 год., водена от желанието си да помогна на хората да живеят с повече радост и удовлетвореност. От тогава клиентите на АЯЛИ непрекъснато се увеличават. Днес хората, които посещават курсовете ни са от 4-годишни деца, до хора, приближили своите 70. Всички те, запленени от радостта и удоволствието, което йога доставя.

Самата аз практикувам повече от 20 год., и постоянно се обучавам при най-добрите учители в България и света, участвайки в международни йога фестивали и конгреси, в редица тренинги и семинари, свързани с йога, медитация, позитивна психология и психотерапия.

Калинка Тенева, йога студио АЯЛИ, Ямбол

Калинка Тенева - флоу виняса и ащанга виняса йога

За мен йога е много повече от спорт и физическа активност. Това е начин да осъзнаеш себе си и да се чувстваш добре в тялото си, да живееш в хармония със света. На това уча в моите практики.

Дишането и движението са основни признаци на живот. Виняса йога обединява двете. За това я обичам. („виняса“ в превод означава „връзка“).

В часовете си давам възможност на хората да експериментират свободно в техните собствени темпове. Уча на „медитация в движение“ – по време на практиката да следят усещането за тялото и дишането си в различните пози, да откриват границите си и да осъзнават напредъка в изпълнението им.

Йога Вигнешвара, йога студио АЯЛИ, Ямбол

Йога Вигнешвара (Георги Димитров) - Шивананда йога


"Йога Вигнешвара (Георги Димитров) е ученик и последовател от Шивананда ашрам, Индия, следващ линията на Ордена на Сарасвати. Завършил курс за йога учител, посредством системата Гурукула, която в същността си е да живееш, упражняваш, да се храниш, медитираш и изпълняваш ритуали със своя гуру. Въведен в спиритуалния свят с ритуал за свещена тайна мантра и духовно име, което отразява неговите спиритуални качества. Дълбоко посветен в получаване на знания чрез медитация и пранаяма (дишане) за напреднали , осъзнавайки, че всеки един момент е урок, дори и като учител. Всеки клас за всеки ученик и учител е възможност за растеж , повишаване на вибрациите и достигане до нови състояния на контрол върху Ума и Живота . Като практикуващ и преподавател по Хатха Йога чрез учението на Шри Свами Шивананда и Шри Свами Вишнудевананда, той продължава волята и практиките на своите учители в усилията за създаване на един по-добър и щастлив свят. Шивананда йога и специално пътя проектиран от Свами Вишнудевананда е най-вече за хора, които не могат да посветят целия си живот на практиките , но са готови и се чувстват с отворен ум , за да започнат пътуването си към здраве, успехи и щастие които надхвърлят предлаганото от материалния свят."
Васил Александров, йога студио АЯЛИ, Ямбол

Васил Александров - шивананда йога

Васил Александров - ненаситен фитнес маниак и йога ентусиаст. Той практикува йога повече от 10 год. и вече е готов да сподели и с нови хора своите знания и умения. Интересува се също от фитнес и здравословно хранене и може да ви даде безценни съвети как да се грижите за своето тяло и здраве.

 

Ето какво казва самият той за себе си:

"Когато включвам йога след тренировката с тежести, всеки път установявам колко съм свеж, за разлика от преди, когато цял ден съм бил изморен. След интензивна тренировка във фитнеса винаги разтягам тялото си с пози от йога.

Те отпускат нервната система и помагат за освобождаване на напрежението от мускулите, които се напрягат по време на тренировка.

Да правим йога или да отидем на фитнес - труден избор? Нека улесним нещата и да гледаме на тях не като съперници, а добри съюзници. Да, йога може да бъде идеална добавка към тренировката ви във фитнес-залата и дори да добави ползи към нея!"

Елица Хаджиколева, йога студио АЯЛИ, Ямбол

Елица Хаджиколева - йога на смеха

Аз съм усмихната и позитивна. От детските си години се интересувам от йога и различни начини за себепознание, себеусъвършенстване и себеразвитие. Когато открих Йога на смеха, много ми хареса и реших да изкарам интензивен двудневен курс на обучение. От две години съм инструктор по Йога на смеха и притежавам Сертификат от Международната асоциация по йога на смеха в Индия. Желанието ми да разказвам на повече хора за йога на смеха ми помогна да преодолея някои свои притеснения като говоренето пред много хора, сценичната треска при различни мои изяви, овладях техники как да се смея повече, да бъда по-контактна, успявам да намаля притеснението преди важни събития, умея да подобря и запазя здравето си. Това, което виждам в очите на хората след всяка сесия, ме кара все повече да вярвам, че Йога на смеха наистина води до свобода и мир - вътре и извън нас.

Инна Брайкова, йога студио АЯЛИ, Ямбол

Инна Брайкова - йога за деца

Инна е млада, позитивна и вдъхновена от йога. Тя с удоволствие играе с децата в детските йога практики, превръщайки заниманията в тях в истниско приключение или откъс от вълшебна приказка, в която самите малки йоги са главните герои.

Инна е възптаник на Колеж по спорт "Биофит" и твърдо вярва, че физическото движение и активност са абсолютно необходими за всеки човек, за да е здрав и да успява в ежедневието си.

Десислава Люцканова, йога студио АЯЛИ, Ямбол

Десислава Люцканова (Сатямитра) - Сатянанда йога

Деси е последовател на Свами Сатянанда и се е обучавала в неговия ашрам цяла година.

Практиките й са много успокояващи, дълбоки. Насочват навътре, към собствения център, за да се свържете с най-съкровеното във вас.Изгодни оферти за дрехи

ЙОГА е най-бързият и сигурен път към живота, за който мечтаете!